Femdalsund hyttelag


Hjem
Nødplakat på hytta Om oss
Bilder Linker ArkivArkiv for nyheter i 2016God jul til alle medlemmerVi skriver desember, og årets hyttesesong er for de aller fleste over for lengst. En sjelden varm og fin høst bidro imidlertid til at mange kunne forlenge hyttesesongen utover det som kanskje har vært vanlig. Vinteren står nå for døren, selv om det i skrivende stund er lite som minner om nettopp det.

 

Styret i hyttelaget er også i vintermodus, men vi forsøker å holde i gang visse prosesser. Det vises i denne sammenheng til et informasjonsskriv som vi snart sener ut til alle medlemmer. Kort fortalt gjelder dette parkering og postkasser. Jeg benytter anledningen til å påpeke viktigheten av at den enkelte hytteeier/mottaker av vårt informasjonsskriv svarer på de konkrete spørsmålene vi stiller der. Dette bidrar til å forenkle styrets videre arbeid. 

På vegne av styret i hyttelaget ønsker jeg å takke den enkelte for sesongen vi nå har lagt bak oss, og samtidig ønske den enkelte en riktig God Jul og et Godt Nytt År!


Kjetil Hansteen

lederEkstremlavvann også i Femdalsund
(15.10.16)
Også i Femdalsund er det lavt vann om dagen.  Se artikkel hos nrk og bilder nedenfor tatt av Knut Ottesen.

Nøkkel funnet til Honda
(9.8.16)

Det ble funnet en Hondanøkkel med dødmannsknapp inne i sundet sist lørdag. Nøkkelen er hengt opp på postkassestativet.Dugnad lørdag 23 juli
(17.7.16)

Det blir dugnad lørdag 23 juli klokken 1100. Oppmøte ved parkeringsplass nr. 2. Ta med litt håndverktøy, det skal ryddes/ordnes på parkeringsplassene.

Årsmøtet 2016 er gjennomført
(17.7.16)

Årsmøtet ble avholdt 16 juli som annonsert og på tradisjonelt vis. Hyttelagets leder ønsket avløsning og ny leder ble Kjetil Hansteen.
Kjell fortsetter allikevel som "menig" styremedlem slik at vi fortsatt drar nytte av hans store kunnskaper om Femdalsund.
Vi takker Knut Ottesen for hans store innsats for hyttelaget og området, blant annet som kloppekonstruktør og dugnadsgeneral.
Referatet finner dere her.

Årsmøtet 2016
(25.6.16, oppdatert 27 og 28 juni)
Årsmøtet 2016 avholdes lørdag 16 juli klokken 1100. Ved hytta til lagets leder ved Brusletta. Ta med stol.
Dokumenter legges ut fortløpende her på nettsiden. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt styret senest 14 dager før, det vil si 2 juli.

Styret har 2 forslag til årsmøtet, begge går på oppdatering av vedtektene. Det første dreier seg om flere mindre endringer, se forslaget her. Forslag nr. 2 går ut på å tillate dobbeltparkering på noen parkeringsplasser som er lange nok til det. Tekstendringen finner dere her, kart er her. Gjelder plassene 3-6 og 10-17.

Markedsplass
(21.3.16)
Vi tilbyr nå medlemmene muligheten til å få inn annonser for hytterelaterte gjenstander. Kjøp, salg, byttes, gis bort.
Se link under "Om oss" og "Markedsplassen" eller klikk her.

Vinter i Femdalsund
(18.1.16)
Vinterdrakten kan også være vakker! Fotograf: Kjetil Hansteen


Sundet har frosset!

Høyt vann
(1.1.16)
I vinterhalvåret blir det ofte høyt vann: